home
contact
prijzen
promo
De Belgische Ardennen

Vakantiehuisje Ardennen
Groepsaccommodatie be502, 16 personen

Ardennen survival
groepsaccommodaties en vakantiehuisjes


grote foto

Groepsaccommodatie be502 aan een rustig straatje 7 km van Malmedy, tegen een heuvel. U heeft een prachtig uitzicht vanuit de vakantiewoning.
U heeft beschikking over een grote woonkamer met open haard, gemakkelijke banken en tv, met aan de andere kant de open keuken met eetgedeelte. De keuken is compleet ingericht met magnetron en vaatwasser.


plattegrond

Er zijn 6 slaapkamers. Drie slaapkamers hebben een twee-persoons bed, een slaapkamer heeft een stapelbed en twee slaapkamers hebben een twee-persoons bed en een stapelbed. Er zijn 3 badkameers, twee met douche en 1 met bad. Tevens is er een extra toilet.
Op de zolder is een extra zitkamer met gemakkelijke banken.


straat waaraan het vakantiehuis ligt.

Buiten is veel ruimte voor de kinderen, met een schommel en een zandbak. Op het terras kunt u barbecuen. Er is voldoende tuinmeubulair aanwezig. De groepsaccommodatie ligt 7 km van Malmedy.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Maastricht begint de Ardennen, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen, mooie dalen en kletterende beekjes.

De Ardennen is de ideale locatie voor uw survival, gecombineerd met een verblijf in een Ardennen groepsaccommodatie.
-

De Ardennen heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character.
-

Ardennen is rijk aan een eigenzinnige flora en fauna, ideaal voor survival.

Survival Ardennen

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Hier kunt u uw survival combineren met een verblijf in een groepsaccommodatie van lux tot eenvoudig.
-

Survival in de Ardennen: Quad ritten

Voor quad ritten is een rijbewijs vereist. U krijgt een gids mee. Ervaar een survival 'monsterrit' met de quad door de Ardennen.
-

Survival in de Ardennen: kanovaren en wildwatervaren

De Hautes Fagnes in de Ardennen en de Eifel zijn rijk aan rivieren. Een groot aantal kanoroutes zijn uitgezet. U kunt overal kano's huren en het survival gevoel krijgen in de rivieren van de Ardennen.
-

Ultieme Survival: met de fiets door de rivier!

Waarom de kano pakken als het met de fiets ook kan! Voor de echte survival 'diehards' is er de 'wet mountainbike' tocht door de Ardennen en haar rivieren.
-

Survival voettochten door de Ardennen

U komt op uw wandelingen op merkwaardige plekjes in de Ardennen. Natuurlijk kunt u het survival gevoel ervaren op de houten paden voor ouderen en peuters. Maar het echte survival werk is natuurlijk het beklimmen van die prachtige bergen van de Ardennen. De Ardennen heeft prachtige gemarkeerde survival routes.