home
contact
promo

Drenthe
Limburg

Groepsaccommodatie Ardennen

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Ardennen?
Zoekt u een groepsaccommodatie in de omgeving van de Ardennen? Dan bent u hier aan het juiste adres aangekomen.

Diverse soorten accommodaties
De groepsaccommodatie in de Ardennen zijn beschikbaar voor groepen van 8 tot 65 personen en van alle gemakken voorzien. Naast de accommodatie kunt u ook nog de gewenste vorm van verzorging kiezen. De meeste groepsaccommodaties in de Ardennen huurt u met zelfverzorging.

Survival in de Ardennen.
Combineer een lux verblijf met survival. Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Na het ontbijt in uw groepsaccommodatie gaat u sportief aan de gang met survival: rivieren oversteken, bergbeklimmen, vossejachten en droppings zijn uitstekende survival activiteiten in de Ardennen
-

Aanvraag doen voor een survival groepsaccommodatie in de Ardennen
Heeft u interesse in een verblijf in een van onze groepsaccommodaties in de Ardennen? U kunt uw aanvraag doen via de
contactpagina.

Wij proberen de bezettingslijst zo actueel mogelijk te houden, vandaar dat wij uw aanvraag via deze weg behandelen. Binnen 2 werkdagen reageren wij op uw aanvraag.

-


Prachtige kastelen, gelegen op de heuvels markeren het landschap. Tijdens uw verblijf is een uitstapje naar een kasteel een hele belevenis.
-
De natuur van de Ardennen is een van de belangrijkste redenen waarom mensen erheen gaan. De groepsaccommodatie liggen midden in de prachtige Ardennen met uitzicht over de heuvels.
Tijdens uw wandel- en fietstochten komt u van alles tegen in de Ardennen. Maar om de herten te zien, moet je wel eerst even heel stil blijven. Er zijn vele duizenden km aan gemarkeerde wandel- en fietpaden in de Ardennen.

-
U weet ook dat de rivieren van de Ardennen gebruikt worden als kano-route. Vele routes zijn uitgezet en verhuurbedrijven vindt u bij iedere rivier. Grote rivieren en beken zijn een ideale bestemming voor kanovaarders.
-

Mooie dorpje liggen langs gezellige routes. U kunt op vele plekken even een terrasje pakken voor een kopje koffie of een biertje. Ook de dorpen en steden van de Ardennen nodigen uit tot winkelen of terras-bezoek.

Activiteiten te over in de Ardennen:

Survival of de fittest: abseilen.
-

Voor de 'gewone' sporters prachtige fietstochten

Prachtige rivieren bevaren met de kano's
-

De bergen bedwingen met de quad

-