home
contact
prijzen
promo
De Belgische Ardennen

Vakantiehuisje Ardennen in Bois Raquet
Ardennen Groepsaccommodatie be483, 12-23 personen

Ardennen survival
groepsaccommodaties en vakantiehuisjes

Vakantiehuis Ardennen voor 23 personen
grote foto

Groepsaccommodatie Ardennen ligt in 'Bois Raquet'. Bois Raquet bij Malmedy gaat over in de Hautes Fagnes op een paar honderd meter van het ruim ingerichte vakantiehuis Ardennen.

  • over de gehele bovenverdieping de ruim opgezette recreatie/eetzaal met verschillende zithoeken met gemakkelijke banken, tv, eetgedeelte en open haard
  • ruime open keuken met complete inrichting met vaatwasser
  • 9 slaapkamers (6x2, 1x3 en 2x4 persoons waarvan 3 met wc/d, 3 met wastafels) met 1 één-pers.-, 5 echtpaar- en 6 stapelbedden. De 6-persoons kamer is in de maisonette.
  • In totaal zijn er 3 wc/douches op de kamer, 3 toiletten en 2 extra douches. Op aanvraag zijn er 2 kinderbedden beschikbaar.

Achter het vakantiehuis Ardennen is een terras met tuinmeubelen, een wip en tuinhuisje en een gemeenschappelijk speelveld, waar ook mensen van de naburige groepsaccommodatie gebruik van kunnen maken.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Maastricht begint de Ardennen, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen, mooie dalen en kletterende beekjes.

De Ardennen is de ideale locatie voor uw survival, gecombineerd met een verblijf in een Ardennen groepsaccommodatie.
-

De Ardennen heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character.
-

Ardennen is rijk aan een eigenzinnige flora en fauna, ideaal voor survival.

Survival Ardennen

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Hier kunt u uw survival combineren met een verblijf in een groepsaccommodatie van lux tot eenvoudig.
-

Survival in de Ardennen: Quad ritten

Voor quad ritten is een rijbewijs vereist. U krijgt een gids mee. Ervaar een survival 'monsterrit' met de quad door de Ardennen.
-

Survival in de Ardennen: kanovaren en wildwatervaren

De Hautes Fagnes in de Ardennen en de Eifel zijn rijk aan rivieren. Een groot aantal kanoroutes zijn uitgezet. U kunt overal kano's huren en het survival gevoel krijgen in de rivieren van de Ardennen.
-

Ultieme Survival: met de fiets door de rivier!

Waarom de kano pakken als het met de fiets ook kan! Voor de echte survival 'diehards' is er de 'wet mountainbike' tocht door de Ardennen en haar rivieren.
-

Survival voettochten door de Ardennen

U komt op uw wandelingen op merkwaardige plekjes in de Ardennen. Natuurlijk kunt u het survival gevoel ervaren op de houten paden voor ouderen en peuters. Maar het echte survival werk is natuurlijk het beklimmen van die prachtige bergen van de Ardennen. De Ardennen heeft prachtige gemarkeerde survival routes.