home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Youth hostel in Duitsland in de Vor Eifel Du552, 20-120 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Deze jeugdherberg en groepsaccommodatie ligt in Duitsland in de Eifel, op een prachtige locatie in het bos en vlakbij het grote meer (Arloff 6 km). De hostel kan in verschillende delen aan groepen worden verhuurd.

Groepsaccommodatie Eifel Duitsland

De hostel is verdeeld in 'vleugels' heeft 120 bedden verdeeld in totaal 40 slaapkamers 5x1, 15x2, 10x4, 9x6 & 1x8 persoons. Er zijn 7 recreatiezalen met zitgroepen, conferentiemogelijkheden en eettafels en -stoelen. In de grote eetzaal worden de maaltijden genuttigd.

Hobby en actie in de kelder van de groepsaccommodatie

In de kelder zijn grote zalen met tafeltennistafels, tafelvoetbal en een complete knutsel en hobby-zaal, waar de groep kan tekenen, schilderen en knutselen.

De groepsleiding heeft luxe in de hostel

Ook aan de groepsleiding is gedacht: er zijn appartementen in het gebouw, waar u met de leiding kan overnachten en verblijven, met gezellige woonkamer, lekkere banken en eigen consumenten-keuken.

Op aanvraag kunt u ook met uw groep 'privé' eten. In de 'huiskapel' kunt u mediteren en kerkdiensten bijwonen of verzorgen.

Groot buitengebied van de groepsaccommodatie

Achter het huis eindeloze mogelijkheden voor wandelingen, bosfeesten, vossejachten en droppings. Er zijn bij het huis grote velden, ideaal voor sportdagen.


sportveld

Bij de accommodatie zijn mogelijkheden tot barbecue en kampvuur. Er lopen paden door het bos, met allerlei leuke afwisselende elementen.


tuinhut

Op uw tochten komt u bruggetjes, een wigwam gemaakt van bomen, een uitgekerfde boomstam, een tuinhuis en andere verrassingen tegen.


Speels aangelegde paden voor kinderen

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren.
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden.