home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groot hotel voor groepen in Duitsland in de Zuid Eifel du551, 100 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Dit prachtige conferentieoord en hotel voor groepen ligt in de Eifel Duitsland, direct aan het bos.

Het klooster met barokkerk ligt naast het conferentieoord, idyllisch gelegen in het Alftdal, tussen het Kondelwald en de Noordkant van de rivier de Mosel. De vakantielocatie is een prachtig uitgangspunt voor wandelingen of fietstochten.

Het kasteel voor groepen met dependence heeft in totaal 41 slaapkamers, verdeeld over eenpersoons tot vijf-persoons slaapkamers en appartementen. Een aantal slaapkamers heeft toilet/douche op de kamer.

Verzorging maaltijden

De verzorging bestaat uit volpension. Er zijn grote zalen en kleine woonkamers, zodat u met de gehele groep bij elkaar kunt zijn. Vergader faciliteiten zijn voorhanden.

Indeling slaapkamers

Het hoofdgebouw heeft 16 slaapkamers voor 2 personen met wastafels op de kamer en douches en toiletten op de gang, 8 slaapkamers voor 3 of meer personen en 2 appartementen voor 5 personen met toilet/douche.

Het bijgebouw heeft 7 slaapkamers voor 2 personen met toilet douche op elke kamer en 3 appartementen tot 6 personen met toilet/douche in elk appartement.

De bossen van de Eifel beginnen direct bij het huis. Het huis ligt 5 km van het station van Reil verwijderd (Punderich 8 km). Direct achter het hotel loop je de bossen in en beginnen de wandelpaden.

Faciliteiten voor kinderen en jeugd

Een uitgebreid aanbod is aanwezig voor kinderen, met volleybal, jeu de boule, kinderspeeltuin, waterspeelplaats, tafeltennis en een hal. In de vakantie worden er 'kinderdagen' georganiseerd.


kinderspeelterrein achter het hotel voor groepen

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren.
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden.