home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Hotel voor groepen in Duitsland in de Zuid-Eifel du544, 12-25 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Dit hotel voor groepen ligt vlakbij de burcht van een leuk zuid-eifels stadje, 9 km van Prüm verwijderd.

Het hotel voor groepen is zeer goed ingericht

  • recreatiezaal met 4 tafels en 25 stoelen
  • aparte eetzaal. Aparte zithoek bij de open haard
  • keuken met vaatwasser
  • grote ruimte voor studie of oefening met piano, geluidsinstallatie en deels beklede stoelen
  • 10 modern ingerichte slaapkamers (6x2, 3x3 en 1x4 persoons) met 25 één-persoons bedden. 3 slaapkamers hebben douche op de kamer.
  • In totaal 7 douches en 7 toiletten.


uitzicht op het dak van het hotel vanaf de tuin

De tuin ligt hoger dan het huis, met een mooi uitzicht op het stadje en de omliggende beboste heuvels.

Dit hote voor groepen wordt alleen voor volledige verzorging aan te huur aangeboden.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes.