<

home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Vakantiehuis in Duitsland in de Eifel du542, 10-28 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Deze groepsaccommodatie ligt in Duitsland, midden in de heuvels van het Duits-Luxemburgse Natuupark. De grens van Luxemburg ligt 4 km van dit vakantiehuis verwijderd (Irrel 4 km), 26 km van Trier.

Het is een leuk ingericht vakantiehuisje in de Eifel Duitsland. Met 28 personen is het wel een beetje vol, maar als u met zo ongeveer 15-20 personen komt, dan heeft u hier een leuk vakantiehuisje aan.

Op de begane grond van de vakantiewoning zijn twee zitkamers, de keuken, toilet en een slaapkamer voor 3 personen met stapelbed en bed.

Op de eerste verdieping 2 badkamers (WC/D) en 2 slaapkamers (1x5 en 1x7 persoons met stapelbedden en 2 bedden).

Op de tweede verdieping zijn 2 badkamers (WC/D) en 2 slaapkamers (1x5 en 1x8 persoons) met stapelbedden en 5 bedden.

Neem uw eigen slaapzak, bedlaken en kussen mee. Op het terrein van het groepshuis is een tuintje met grill-barbecue mogelijkheid.


kinderspeeltuin direct achter het groepshuis

Direct achter het vakantiehuis is een grote kinderspeeltuin met daarachter een voetbalveld (openbaar terrein).


sportveld

Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes