<

home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Vakantiehuis in Duitsland in de Vulkaan-Eifel
Vakantiewoning du538, 12-24 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Dit rustig gelegen vakantiehuis ligt in Duitsland in de Eifel, 1 km verwijderd van een dorpje (± 3000 inwoners) 14 km van Daun verwijderd, met een kleine speeltuin bij het huis.

Het vakantiehuis DUitsland is mooi en lux ingericht

 • grote lux ingerichte woon/eetkamer met goede bankstellen en tv
 • mooie keuken met zithoek, ingericht met gezins-vaatwasser
 • grote hal met zithoek, op portaal tafelvoetbal
 • 6 slaapkamers (1x2, 2x3, 1x4, 1x5 & 1x8 persoons zonder wastafels) met 10 echtpaar bedden en 5 één persoons bedden.
 • 3 grote luxe badkamers met in totaal 2 baden, 3 douches, 3 wc's en 5 wastafels.

Indeling slaapkamers vakantiehuis

 • slaapkamer met echtpaarbed, bed en kinderbed
 • slaapkamer met echtpaarbed en 2 bedden
 • slaapkamer met echtpaarbed en bed
 • slaapkamer met echtpaarbed
 • slaapkamer met 2 echtpaarbedden en bed
 • slaapkamer op de 1e verdieping met 4 echtpaarbedden en toilet/douche

Er is bij de vakantiewoning Duitsland genoeg ruimte om te spelen en een balletje te trappen. Uiteraard mag u er ook barbecuen. Er is een kinderspeeltuintje achter het huis en een speelweide.

Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes