home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie in Duitsland in het Ahrdal in de Eifel du536, 16-32 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

U verblijft in een groepsaccommodatie Duitsland, dat gelegen is in het dal, temidden van vele bossen, heuvels en mooie weggetjes. Er zijn weinig buren grenzend aan groepsaccommodatie Duitsland du536. Bij de groepsaccommodatie is een groot terrein waar u met een grote groep mag kamperen.

De groepsaccommodatie Duitsland ligt 12 km van Altenahr en 20 km van Bad Neuenahr.

Inrichting groepsaccommodatie Dutisland

  • grote recreatie/eetzaal met houten stoelen en tafels
  • 2e zitkamer met gemakkelijke banken en houten stoelen
  • keuken met vaatwasser. Er is een wasmachine en wasdroger
  • 6 slaapkamers (1x2, 1x4, 3x6 & 1x8 persoons) met 6 één-persoons bedden en 13 stapelbedden.
  • 2 WC/D met wastafels, 1 wasruimte met 3 wastafels en 4 douches, 1 wasruimte met 2 wastafels en 2 toiletten en een wasruimte met 3 wastafels, 2 toiletten en 3 pissoirs.

Er is veel ruimte om het vakantiehuis, met grote speelweiden, waar u ook kunt kamperen.

Er is een compleet ingerichte overdekte 'grillhut', waar u met uw hele groep kunt grillen of barbecuen.


Barbecue en grilhut

Op het terrein is een speeltuin met glijbaan, schommels, wip en klimrekken.


Kinderspeeltuin

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes