home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie Duitsland in de Vulkaan Eifel du532, 16-48 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Groepsaccommodatie Duitsland du532 ligt in de Eifel, op een mooi afgelegen lokatie, 10 km van Ulmen en 10 km van de wereldberoemde racebaan de Nurburgring.

Indeling groepsaccommodatie Duitsland du532

  • zitkamer met bankstel, gemakkelijke stoelen en houten stoelen
  • eetzaal met 12 tafels en houten stoelen
  • tweede grote zitkamer met grote hoekbank, houten hoekbank en verschillende stoelen
  • goed ingerichte keuken met vaatwasser en frituur
  • 7 slaapkamers (1x1, 2x2, 1x8, 1x9, 1x12 & 1x14 persoons; 4 zonder wastafels) met 4 één-persoons bedden en 18 stapelbedden.
  • 4 wasruimtes: 2 met wastafel, WC & Douche; 2 met 8 kranen, 4 WC's, 4 douches. In totaal zijn er dus 5 WC's en 10 douches. De 'dames' en 'heren' zijn gescheiden, waarbij de herenwasruimtes extra pissoirs hebben.

Bij groepsaccommodatie Duitsland du532 is veel ruimte voor sport en spel, zoals tafeltennis. Er zijn grote speelterreinen en sportvelden.


De groepsaccommodatie ligt helemaal afgelegen

U kunt deze groepsaccommodatie Dutisland in de Eifel ook met een kleine groep afhuren, waarbij er een gedeelte van het huis afgesloten wordt.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes