home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie Eifel Duitsland voor 50 personen du530 bij Heerlen

Groepsaccommodaties in de Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens

Groepsaccommodatie Eifel Duitsland voor 50 personengrote foto

Greoepsaccommodatie Eifel (50 bedden, 18 slaapkamers) ligt 45 km van de grens van Heerlen verwijderd, bij Monschau.

Zoekt u een mooie en lux ingerichte groepsaccommodatie in Duitsland in de Eifel? dan is deze accommodatie perfect voor u! Groepsaccommodatie Eifel ligt 6 KM van Monschau verwijderd. Geniet van de faciliteiten van een hotel, terwijl u met uw groep deze accommodatie voor uw groep alleen afhuurt met zelfverzorging. Natuurlijk kunt u ook de maaltijden laten verzorgen.

Achter het huis is een groot speelterrein met een voetbalveld, speelvelden en een midgetgolfbaan met 9 holes.


Speelweide achter het huis

Groepsaccommodatie Eifel is ingericht als hotel voorzelfverzorging.

  • een grote eetzaal met vele zithoeken en goede stoelen
  • een zitkamer met comfortabele zitbanken voor ± 17 mensen en zithoeken voor kaarten en spelletjes
  • gezellige woonkamer met bar, tv en tafelboetbal
  • tafeltennisruimte in de basement
  • gezellige zitruimte met een nep openhaard.
  • eetserre met uitzicht over het dal
  • grote keuken met professionele apparatuur en bedrijfsvaatwasser
  • 18 slaapkamers (7x2, 10x3, 1x6 persoons) met wastafels (9 slaapkamers met toilet/douche).
  • in totaal 11 douches, badkamer en 18 toiletten

Bij het huis zijn speelvelden. U kunt in de tuin barbecuen. Er is bij groepsaccommodatie Eifel Duitsland voldoende parkeergelegenheid. Voor de deur is de bushalte met verbinding naar Simmerath, Aachen en de Rursee.


De Rursee is 10 minuten rijden van het groepshuis verwijderd.

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Vul uw gegevens in en wij sturen u bericht.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes