home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Seminarhotel in Duitsland in de Eifel
hostel du527, 25-55 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens
Low budget - High Profile!


grote foto

Dit hotel voor groepen in Duitsland Eifel huurt u voor uw hele groep af. Het is een ideale vergaderlocatie. Er is goed eten en volledige verzorging in deze hostel, midden in het Naturpark Nord Eifel Duitsland, tussen Blankenheim en Bad-Munstereifel in.

Het management is zeer flexibel. De maaltijden kunnen desgewenst op maat worden gemaakt aan uw wensen.

Indeling hostel voor groepen

  • grote eetzaal met mooie inrichting
  • tweede recreatiezaal met zitgroepen, ook confortabele banken
  • clubruimte en werkruimtes met internet en tafeltennistafel
  • in de kelder een grote knustelruimte
  • 16 slaapkamers (1x1, 3x2, 4x3, 7x4 en 1x5 persoons met 38 eenpersoons bedden, 4 stapelbedden, 1 opklapbed en 3 slaapbanken). Alle slaapkamers hebben wastafels.
  • Er zijn 8 douches en toiletten in het huis.


grill-zithoek

Bij de groepsaccomodatie Duitsland Eifel is een speelterrein met grill-zitgroep en basketbalkorf. Op de grote parkeerplaats voor het huis is ruimte voor balspelen.

Survival in de Ardennen

De Eifel is, net als de Ardennen, uitstekend geschikt voor allerlei sportieve activiteiten. U kunt mountainbyken, fietsen, prachtige wandelingen maken en kanovaren. Wij helpen u in de keuze van uw programma.


grasveld naast de hostel

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes