home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie Duitsland bij Brabant in de Noord Eifel du524, 21-42 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


grote foto

Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant? Vlak onder Brabant ligt de Eifel Duitsland. Deze groepsaccommodatie ligt direkt aan het grote meer van Simmerath, 50 km van de grens van Heerlen verwijderd. U heeft een vrij uitzicht op het meer en parkeerruimte op eigen terrein. Het huis wordt in 2012 verbouwd. De indeling en inventaris kan zich dus nog wijzigen. In augusutus 2012 is de verbouwing volgens de planning gereed.

Indeling groepsaccommodatie Duitsland bij Brabant

  • grote recreatiezaal met gezellige zithoekjes, comfortabele stoeltjes en banken voor 30 personen
  • grote eetzaal voor 40 personen
  • woonkamer met gemakkelijke banken voor ± 15 personen
  • grote keuken met professionele inrichting en vaatwasser
  • 10 slaapkamers (2x2, 4x4, 1x5 & 2x6 persoons) met wastafels W&K stromend water). Er is tevens een stacaravan bij het huis mt 4-6 bedden.
  • Een woonkamer kan worden gebruikt als extra slaapkamer.
  • 2 wasruimtes met ieder 3 douches. In totaal zijn er 6 douches en 6 toiletten.

Landtong, waaraan het huis gelegen is, direct aan het water

Achter groepsaccommodatie Duitsland du524 is een groot overdekt terras met barbecue en kampvuurplaats, waar de hele groep gezellig buiten kan zitten (overdekt).


Barbecue met daarachter de overdekte zitplaatsen


Locatie aan het meer

Op het meer is een grote variatie aan aktiviteiten: kanovaren, zeilen, surfen, zwemmen. Vanuit het vakantiehuis Duitsland bent u direct aan het water.


Zwemmen direct bij de accommodatie

Er zijn zwemstrandjes bij het huis. Verder verzorgen rondvaartboten verbinding tussen alle plaatsjes van de rursee, met als aanmeerplaats tegenover de groepsaccommodatie Duitsland.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes