home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Weekendje weg in de Noord-Eifel in groepsaccommodatie Duitsland du522, 20-45 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens

grote foto

Een weekendje weg in Duitsland is onvergetelijk in groepsaccommodatie Duitsland du522. U verblijft in de Eifel Duitsland, een uurtje van de grens van Heerlen verwijderd.

Bij Simmerath ligt een groot meer, zich kronkelend om de heuvels heen, waar alle soorten watersport wordt bedreven. De groepsaccommodatie was vroeger een pension en heeft de gezelligheid van een hotelletje.

Indeling vakantiehuis Duitsland voor groepen

  • een grote eetzaal met vele zithoeken en goede stoelen
  • een zitkamer met comfortabele zitbanken voor ± 17 mensen en zithoeken voor kaarten en spelletjes

zitkamer

  • grote keuken met convektomaat en vaatwasser
  • 14 slaapkamers (2x1, 5x2, 1x3, 4x4, 2x8 persoons) met wastafels (9 slaapkamers met toilet/douche).
  • 10 douches, badkamer en 14 toiletten

De beddenverdeling is: 4 echtpaarbedden, 1 één persoons bed en 18 stapelbedden.

Bij het huis zijn speelvelden. U kunt in de tuin barbecuen. Er is bij groepsaccommodatie Duitsland du522 voldoende parkeergelegenheid.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes