home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Groepsaccommodatie Duitsland in de Rur-Eifel du521, 25-52 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


Link grote foto

De groepsaccommodatie Duitsland is in de Noord Eifel gelegen op een bosrijke lokatie. De groepsaccommodatie is 7 km van Simmerath gelegen, een dik half uur rijden van de grens van Heerlen.

Het vakantiehuis Duitsland voor groepen is veelzijdig ingericht, ideaal voor jeugdgroepen maar ook voor families en verenigingen.

Indeling groepsaccommodatie Duitsland

  • grote eetzaal voor ongeveer 60 personen
  • tweede zaal met o.m. een paar gemakkelijke banken, plaats voor ong. 30.
  • partykelder met bar, dansvloer en conformabele banken
  • tafeltennisruimte
  • compleet professioneel ingerichte keuken (geen vaatwasser)
  • 9 slaapkamers (2x1, 2x6 en 5x8 persoons met stapelbedden)
  • 2 grote sanitaire ruimtes met in totaal 12 wastafels, 5 douches en 4 toiletten.
  • Voor gehandicapten een extra toilet/douche bij de leiders-slaapkamer. Elke verdieping is bereikbaar met de rolstoel via hellingbanen buitenom.

Buiten groepsaccommodatie Duitsland du521 is een groot recreatieterrein met voetbalveld, barbecue-kampvuurplaats, tafeltennis, banken en mogelijkheiden tot opzetten van partytenten.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes