home
contact
prijzen
promo
Eifel, de Duitse Ardennen

Vakantiehuis Duitsland in de Noord Eifel du519, 18 personen

De Duitse Eifel
20 km van de Nederlandse grens


Link grote foto

Zoekt u een vakantiehuis in Duitsland? Dit vakantiehuis ligt midden in de Eifel Duitsland, een uurtje rijden van de grens bij Heerlen verwijederd.

Het vakantiehuis is eerlijk gelegen aan de heuvel, in de bossen, met mooi uitzicht op het dal. Direct achter het vakantiehuis beginnen de wandelpaden door de bossen van de Eifel Duitsland.

Het vakantiehuis is prachtig ingericht

  • grote zitkamer met gezelschapsspelen, dukebox, tafelvoetbal en open haard
  • grote eetzaal met bar en open haard en tv.
  • grote professionele keuken met alle apparatuur en vaatwasser
  • 8 slaapkamers (7x2 en 1x4 persoons) met 5 badkamer. Drie slaapkamers hebben balkon.

Sanitair

Vijf slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet/douche. De drie andere slaapkamers gebruiken de badkamer van de vijf overige slaapkamers. De overige toiletten zijn beneden.


terras met uizicht op de vallei

Terras en buitenkeuken

Buiten is ruimte om te zitten. Er is een groot terras met mooie houten terras meubelen. Er is zelfs een overdekte buitenkeuken, ideaal voor grillen.


'buitenkeuken' met barbecue

Het huis ligt 15 km verwijderd van Gemund en Simmerath, bij Dreiborn.

Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Vlak onder Heerlen, net over de grens in Duitsland, begint de Eifel, een prachtig gebied met heuvels ± 500 m, eindeloze bossen en grote meren. Het vakantiehuis Duitsland ligt midden in de Eifel
-

De Eifel heeft een rijke historie, op de rotsen zijn prachtige kastelen en burchten gebouwd. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland is het enkele km naar de historische gebouwen. Combineer uw verblijf in een groepsaccommodatie Duitsland met een bezoek aan de historische gebouwen van Duitsland.
-

De dorpjes hebben met hun architectuur een eigen character. Tijdens uw weekendje in een vakantiehuis Duitsland kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken in de schattige plaatsjes in de buurt van de groepsaccommodatie Duitsland. De gastvrijheid van Duitsland is bekend onder de Nederlanders. Ook het eten in de restaurants en het drinken in de cafés zijn van 'Deutsche Grundlichkeit'. Uw groepsaccommodatie Duitsland en vakantiehuis Duitsland ligt er vlakbij.
-

Vele activiteiten als paardrijden, Nordic Walking, Mountainbyking en Quadrijden zijn mogelijk. Combineer een vakantie in een vakantiehuis Duitsland met kanovaren in de rivieren van Duitsland. Vanuit de groepsaccommodatie Duitsland bent u vrijwel direct in de bossen van de natuurgebieden.
-
In de Eifel zijn 5 skigebieden. Terwijl het nog regent in Nederland, valt er op 600 meter hoogte in Duitsland al sneeuw. De pistes gaan open, zodra er een pak sneeuw ligt. Vanuit uw vakantiehuis Duitsland ben u nooit lang onderweg.

Huur een vakantiehuis Duitsland in de winter en u hebt kans op sneeuw! U vindt skipistes in Hellenthal, Daun, Monschau en Prüm. Skigebied Schwarzer Mann bij Prüm is zeer bekend. De zomerbobbaan bij Rohren wordt in de winter een skipiste. Een groepsaccommodatie Duitsland ligt in de buurt van deze skipistes