home
contact
prijzen
promo
De Niederrhein

Kasteel hotel Duitsland in de Nederrijn bij Venray
Kasteelhotel du477, 40-86 personen

Bij de grens Gelderland en Limburg:
De Niederrhein (Nederrijn)

Als u houdt van oude gebouwen met een rijke historie, dan is dit prachtige voormalige klooster een aanrader. Het in 1647 gebouwde klooster heeft in de loop der eeuwen aan het bisdom van Roermond, Aacken en Munster toebehoord. Kosten noch moeite werden gespaard om dit optrekje vorm te geven. Het is nu omgebouwd tot kasteel hotel met prachtige oude zalen en een mooi aangelegd park achter het kasteelhotel.

Uw groep houdt het seminar of de conferentie in dit unieke kasteelhotel, met een uitstekende service met 'Deutsche Grundlichkeit'. Het hotel, 10 km van de grens van Venray verwijderd, biedt slaapplaatsen in luxe slaapkamers voor 60 personen (met toilet/douche op de kamer) en in eenvoudig ingerichte slaapkamers voor ongeveer 20 personen. Natuurlijk kunt u ook uw bruiloft of feest geven in dit unieke optrekje.


Er zijn 46 slaapkamers

U heeft beschiking over 7 grote zalen: drie recreatiezalen, een conferentieruimte en drie eetzalen zijn ter beschikking. De kapel biedt plaats voor 70 personen. De zaal met open haard wordt voor gezellig samenzijn in de avonden gebruikt.

Achter het gebouw is een grote prive parkeerplaats voor de auto's van de groep en een groot park, met mooie paden en prachtig aangelegde perken. Uiteraard komt u in het park alleen uw eigen groepsleden tegen....

Voor een cafe of gezellige winkelstraat hoeft u slechts een paar meter te lopen; het conferentie-oord ligt in het centrum van de plaats.


park met kerk op de achtergrond

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


De Nederrijn (Niederrhein) is het gebied bij Nijmegen, waar de Rijn in Duitsland uitkomt. Het gebied strekt zich uit van Arnhem tot Venlo
-

De mooiste natuur-gebieden bieden natuurliefhebbers een prachtige flora en fauna.

Een grote verscheidenheid aan plaatsen hebben mooie centra en dorpskernen

-

Vele activiteiten, als Kernwasser Wonderland, maken uw verblijf tot een onvergetelijke gebeurtenis.
-

Prachtige gebouwen en burchten van de krijgsheren van weleer zijn een bezoek waard.
-

Echte zandstranden aan de prachtige binnemeren zijn geknipt voor heerlijk zwemmen en watersportacticiteiten.