home
contact
prijzen
promo
De Niederrhein

Jeugdherberg bij Venlo in de Nederrijn Duitsland: Hostel Du467, maximaal 131 personen

Bij de grens Gelderland en Limburg:
De Niederrhein (Nederrijn)


grote foto

Drie Hostels liggen in het bos, een paar km van de grens bij Venlo. Uw groep wordt in deze jeugdherberg geheel verzorgd. De groep heeft 3 huizen ter beschikking, die ook afzonderlijk kunnen worden afgehuurd. Verder is er een enorm terrein om het huis heen, met kinderspeelattributen, tafeltennis enz.

Natuurlijk is er ook een overdekte kampvuurplaats. Er zijn voor grote groepen 24 slaapkamers voor de scholieren/studenten waar in totaal 118 bedden zijn. Voor de leraren zijn er 11 slaapkamersmet deels toilet/douche met in totaal 15 bedden. Voor de leerlingen zijn 6 sanitaire ruimtes met douches en toiletten.

Huis 1, 35 personen, 9 slaapkamers, heeft een eetzaal, een aparte recreatiezaal, een woonkamer, een keukentje voor frisdranken en snacks tussendoor, een grote speelhal en 9 slaapkamers (3x1 (met wc/d), 1x2 (met wc/d) 2x4, 1x6 en 1x8 persoons). Er zijn voldoende toiletten en, voor de grote slaapkamers 2 sanitaire ruimtes met toiletten, douches (voor jongens en meisjes gescheiden) en wastafels.

Huis 2, 60 personen, 15 slaapkamers, heeft een eetzaal, een aparte recreatiezaal, een keukentje voor frisdranken en snacks tussendoor, en 15 slaapkamers (2x1 (met wc/d), 2x2 (met wc/d), 1x2, 6x4, 2x6 & 2x8 persoons). Er zijn ruim voldoende toiletten en 5 sanitaire ruimtes met wastafels en douches (jongens en meisjes gescheiden).

Huis 3, 38 personen, 11 slaapkamers, heeft een eetzaal, een aparte recreatiezaal, een keukentje voor frisdranken en snacks tussendoor, en 11 slaapkamers (2x1, 3x2, 5x4 & 2x6 persoons). Er zijn ruim voldoende toiletten en en 3 sanitaire ruimtes met wastafels en douches (jongens en meisjes gescheiden).

Sommige toiletten/douches van de leidingkamers zijn vanaf de gang bereikbaar en worden gedeeld met de andere leider slaapkamers.

Vanuit de jeugdherberg kunt u wandelen in de bossen.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


De Nederrijn (Niederrhein) is het gebied bij Nijmegen, waar de Rijn in Duitsland uitkomt. Het gebied strekt zich uit van Arnhem tot Venlo
-

De mooiste natuur-gebieden bieden natuurliefhebbers een prachtige flora en fauna.

Een grote verscheidenheid aan plaatsen hebben mooie centra en dorpskernen

-

Vele activiteiten, als Kernwasser Wonderland, maken uw verblijf tot een onvergetelijke gebeurtenis.
-

Prachtige gebouwen en burchten van de krijgsheren van weleer zijn een bezoek waard.
-

Echte zandstranden aan de prachtige binnemeren zijn geknipt voor heerlijk zwemmen en watersportacticiteiten.
-