home
contact
prijzen
promo
De zee van Ostfriesland

Vakantiehuis Duitsland bij Groningen, du266
Ferienwohnung Deutschland met grote recreatiezaal voor groepen

Bij de grens van provincie Groningen:
Ostfriesland en de Waddenzee


Tien km oostenlijk van Aurich, 60 km van de Nederlandse grens bij Groningen ligt dit grote complex met 6 zomerhuisjes op de locatie, met grote recreatiezaal en keuken voor groepen. Het huis ligt aan een eigen recreatiemeer met zandstrand en heeft een dierentuin, kinderspeelplaats, allerhande kindertoestellen.

Grote recreatiezaal, eetzaal en keuken voor groepen

Er zijn 5 appartementen in het hoofdgebouw en 2 zomerhuisjes. Naast de woningen hebben grote groepen de beschikking over een grote gemeenschappelijke ruimte met een eigen keuken. Hier kunnen gezamenlijke activiteiten als maaltijden, spelletjes, vergaderingen en dergelijke plaatsvinden. In overleg wordt ontbijt en overige catering aangeboden.

4-persoons appartement 'M1': Op de begaande grond van het hoofdgebouw ligt de vakantiewoning Mem. Deze woning is geschikt voor 4 personen en is ongeveer 54 m2 groot.
De woning heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en douche en 2 inpandige slaapkamers.
foto..

4-persoons appartement 'L1': Deze begane grond woning heeft een eigen opgang vanuit de tuin, is geschikt voor 4 personen en is ruim 50 m2 groot. De woning heeft een woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en douche en 2 slaapkamers, een serre aan de ene kant en een groot balkon aan de andere kant. Vanuit de serre kijkt u over de tuin en vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over ons meer. foto..

5 persoons appartement 'J1': Op de begane grond van het hoofdgebouw ligt de vakantiewoning Jui. Deze woning grenst direct aan de tuin aan de voorkant van het gebouw en is gelegen op de begane grond. Het is geschikt voor 4 -5 personen en is ongeveer 70 m2 groot. foto..

5-persoons appartement 'W1': Aan de zijkant van de Ferienhof ligt de vakantiewoning Wang. Deze woning is geschikt voor 4 - 5 personen is ongeveer 67 m2 groot. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, een serre, een badkamer met toilet en douche, 2 slaapkamers en een beschut (privé)terras. In Wangerooge is het meenemen van een hond op aanvraag toegestaan. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, een groot overdekt terras, een badkamer met toilet en douche en 2 slaapkamers. foto..

9 persoons appartement B2: Deze woning, gelegen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw, heeft een prachtig uitzicht over een meertje naar het bos, is geschikt voor 6 - 9 personen en is ongeveer 115 m2 groot. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, een groot balkon, een badkamer met toilet en douche, een apart toilet en 3 slaapkamers. foto zie boven..

5-persoons zomerhuisje 'S1': Het vrijstaande huisje Spiek ligt in de tuin van de Ferienhof. Het heeft een overdekt terras, waar je 's avonds nog heerlijk van de zon kunt genieten. Het huis is geschikt voor 4 - 5 personen en is ongeveer 44 m2 groot. De huis heeft een woonkamer met open keuken, een terras, een badkamer met toilet en douche en 2 slaapkamers. In dit huisje is het meenemen van een hond op aanvraag toegestaan. foto..

4-persoons zomerhuisje 'B1': Het huisje ligt beschut in de tuin van de complex. Het is geschikt voor 2 - 4 personen en ongeveer 35 m2 groot. Het Blockhaus heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een stapelbed en een wasgelegenheid met toilet en wastafel. De badkamer met douche, uitsluitend behorende bij het huisje, ligt in het hoofdgebouw. In het huisje is het meenemen van een hond op aanvraag toegestaan. foto..

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Noordzeestrand

Waddenzee-tochten

Prachtige kano-routes

Fietsroutes

Kinderspeelhuizen

Openluchtmusea

Duik-cursussen

Ruiter-routes

Golfbanen

Kastelen

Zeevissen in Ostfriesland