home
contact
prijzen
promo
Heiligenblut 2900 m

Chalet in Oostenrijk in Heiligenblut Grossglockner
2 appartementen au981 voor 16 personen

Het skigebied Heiligenblut Grossglockner gaat direct vanuit het centrum naar een hoogte van 2.900 m. Dit prachtige skigebied heeft groots aangelegde pistes voor iedereen en gemarkeerde skiroutes voor ervaren alpinisten. Een tunneltrein verbindt de skigebieden. Dankzij de hoogte is het een sneeuwzeker skigebied. Van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over de hoogste bergen van Oostenrijk, o.m. de Grossglockner.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

U geniet van een mooi uitzicht in deze chalet, 4 km van Heiligenblut verwijderd. U kunt na afspraak (meerprijs) gebruik maken van de bruiningskamer (infrarod-cabine) met 2 ligplaatsen, fitnessapparatuur en trampoline.
In de vakantiewoning heeft u beschikkng over 2 etages, met twee woonkamers met eetgedeelte met open keuken, met in beide keukens 2-3 elektrische kookplaten, mini-oven, koelkast, koffiezetapparatuur en waterkoker. In de grote woonkamer kunt u met z'n allen bij elkaar zitten. Het huis heeft 7 slaapkamers:
-slaapkamer met 2-persoons bed, slaapbank en douche wastafel en balkon
-slaapkamer met 2-persoons bed stapelbed douche wastafel en balkon
-2 twee-persoons slaapkamer
-twee-persoons slaapkamer met wastafel en balkon
-eenpersoons slaapkamer met wastafel
-twee-persoons slaapkamer met wastafel.
Er is eveneens 2 extra douches en 2 toiletten in het huis.
U bent 4 km verwijderd van het indrukwekkende skigebied en het centrum van Heiligenbrunn en 800 meter van de restaurants en skibushalte.