home
contact
prijzen
promo
Gerlitzen 1900 m

Hotel in Oostenrijk in Villach, Karinthie
Jeugdherberg in de Alpen: au951, 120 personen

Hotel Oostenrijk Villach au951 ligt in Skigebied Gerlitzen. Skicentrum Gerlitzen ligt een paar km verwijderd van Villach, bekend om zijn springschans Villacher Alpen Arena. Het skigebied heeft 11 gondels en sleepliften en een grote varieteit aan afdalingen, in totaal 27 km.

Het skigebied is zeer kindvriendelijk. Ook voor volwassenen en gezinnen is het gebied zeer interessant, vooral vanwege zijn relatief lage pistprijzen.

Wandelaars kunnen ook hun hart ophalen in dit gebied. Prachtige wandelingen kunt u maken om het grote meer heen. De schaats-mogelijkheden zijn ook veelzijdig in het gebied.

Er zijn 20 km blauwe pistes, 64 km rode pistes en 9 km zwarte pistes. In totaal zijn er 14 slaapliften, 7 stoeltjeslieften en er is 1 gondel.

Als afwisseling is het skigebied Verditz mt 15 km skipiste.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

Hotel Villach ligt in de gezellige plaats Villach, bekend om zijn uitgebreide uitgaansleven en 3 km verwijderd van de skipiste van Gerlitzen Annenheim en Klosterle. De skibus stopt bij het hotel.
De deelnemers logeren in ruime slaapkamers voor 4 tot 6 personen. U als leiding kan in 1 of 2-persoons slaapkamers overnachten. Alle slaapkamers hebben toilet/douche op de kamer. Het hotel reserveert een recreatiezaal voor uw groep alleen, dus het gezellig 'onder ons' zijn is geregeld.


Sportterrein bij het hotel

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet, het avondeten wordt in 3 gangen verzorgd, met thee, sap, salade en 'Obstkorb'. In het totaal zijn er 66 slaapkamers in het hotel.
Naast het prachtige uitgaansleven in Villach, alles op loopafstand van het hotel, is er bowling, mogelijkheden voor schaaten op het meer en het Thermalbad Erlebnistherme en Warmbad. Winterwandelpaden en fietspaden zijn goed berijdbaar.