home
contact
prijzen
promo
Kleinwalsertal 2000 m

Wintersport Oostenrijk in Vorarlberg
Groepsaccommodatie au682, 15-39 personen

"Grootwalsertal" zou een betere benaming kunnen zijn voor dit indrukwekkende skigebied. Er zijn toch maar liefst meer dan 100 liften, waaronder 12 gondels en meer dan 230 km aan skipisten, met een grote verscheidenheid aan makkelijke tot zwarte pistes. Supergezellige dorpen als Oberstdorf, Riezlern en Mittelberg bezorgen u een onvergetelijke 'apres-ski'.

Het Kleinwalsertal is goed aan te rijden vanaf Nederland (Venlo 650 km)

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

De groepsaccommodatie ligt op een mooie ruimtelijke plek, aan een leuk skiliftje van 240 m lengte, eigendom van de eigenaar. Het groepshuis, gelegen tussen Oberstdorf en Mittelberg Kleinwalsertal, is gezellig ingericht, met:
-grote recreatie/eetzaal voor de hele groep, met gezellige zithoeken
-grote bedrijfskeuken met bedrijfs-vaatwasser
-8 slaapkamers met stapelbedden en wastafels op de slaapkamers. Indeling: 1x1, 2x2 en 5x6 persoons slaapkamer. In 2 slaapkamers kunnen een extra stapelbed worden geplaatst. Er zijn 4 douches en 4 toiletten.

Bij de groepsaccommoatie is een tafeltennistafel, een volleybal- en basketbalplaats en een klimwand. Het skiliftje van 240 meter lengte ligt evneens bij het huis. De skibushalte ligt 700 m van het huis, de grote skiliften 2,5 km.