home
contact
prijzen
promo
Haldensee-Schattwald, 1800 m

Wintersport in Oostenrijk in Haldensee Tirol
Groepsaccommodatie au677, 10-22 personen

In het tannheimer Tal begint het skiplezier direct voor de deur. En dat ook nog eens zes keer! Een groot aantal kleine, maar fijne skigebieden bieden de alpine genieters alles, wat ze nodig hebben, om het leiderschap van het skien of snowboarden in volle glorie uit te oefenen. Op 55 over het gehele dal verspreide skipiste kilometers is de afwisseling obtimaal. Van vlakke hellingen, ideaal voor familie-afdalingen, tot geweldige FIS-afstanden, kortom alles wordt geboden.

De skischolen van het Tannheimer Tal onderrichten naar het Oostenrijkse les-schema en bieden zeer betaalbare Alpine-, Langlauf- en Snowboardcursussen voor beginners, maar ook voor gevorderden. Ook de kinderen vanaf 3 jaar krijgen leuke lessen. Er is ook kinderopvang, individuele lessen en groepslessen. Voor de fanatiekelingen zijn er ski-wedstrijden met echte trofeen...

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

Groepsaccommodatie au677 ligt in het centrum van het dorp Tannheim, ideaal voor wintersport in Oostenrijk, wanwege de ligging op 500 meter afstand van de skilift. Er is een tuin bij ht huis, ideaal voor sneeuwpoppen maken voor de kinderen.

Er is een grote zitkamer met gezellige zithoeken en tegelkachel, een tweede zitkamer met slaapbank en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron en zithoek voor ± 8 personen

U heeft beschikking over 8 slaapkamers:
een 1-persoons slaapkamer met douche en wastafel met deur naar de 3-persoons slaapkamer met echtpaarbed en bed
vier 2-persoons slaapkamers (3 met stapelbed en 1 met echtpaarbed) waarvan 1 met douche/wastafel en 1 met wastafel (1 hiervan is doorloopkamer)
een 4-persoons slaapkamer op de begane grond met echtpaarbed en 2 bedden
een 6-persoons slaapkamer met een stapelbed (3 hoog), bed en echtpaarbed met wastafel en douche.
Er zijn 2 toiletten in het huis.

De winkels, skiliften, restaurants en cafe's zijn op loopafstand van het huis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.