home
contact
prijzen
promo
Haldensee-Schattwald, 1800 m

Wintersport in Oostenrijk in Haldensee-Schattwald
Groepsaccommodatie in Tirol au672, 15-31 personen

Er zijn een aantal skigebieden vlak bij elkaar in deze streek: Haldensee, Gran, Tannheim, Zoblen, Schattwald en Johngholz. Afwisseling genoeg, als u naar een paar dagen de ene piste wel hebt gezien, dan gaat u naar de volgende. Vele km aan skipistes, vele liften en gondels zorgen voor de nodige afwisseling. Sneeuwkanonnen garanderen goede sneeuw en skibussen rijden af en aan.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

Grote foto

De groepsaccommodatie au672 ligt op een zonnige plek in Schattwald. De inrichting is huiselijk. Achter het groepshuis is veel ruimte voor kinderen om de spelen. Indeling:
-gezellige zit- en eetkamer voor de hele groep
-mooie keuken met vaatwasser en alle benodigde apparatuur
-7 slaapkamers: op de begane grond 1 slaapkamer voor 6 personen met 3 stapelbedden en wastafel. Op de eerste verdieping een 8-persoons en 6-persoons slaapkamer met stapelbedden en wastafel, en een 2-persoons slaapkamer met 2 bedden en wasstafel. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers voor 4 personen met stapelbed, 2 bedden en wastafel, en een 1-persoons slaapkamer met wastafel. Op elke verdieping is een toilet en een douche. Er zijn in totaal 3 toiletten, 3 douches en op elke slaapkamer een wastafel.

Het huis ligt 300 meter van de stoeltjeslieft vn Schattwald verwijderd, 100 meter van de skibus, die naar de andere skigebeiden van Haldensee-Schattwald gaat.