home
contact
prijzen
promo
Montafon 2300 m

Vakantiewoning in Oostenrijk in Montafon Vorarlberg
Groepsaccommodatie au665, 11 personen

104 km lichte, 69 km middelzware en 33 km zware afdalingen, rodelbaan, langlaufloipen, halfpipes, winterwandelingen
Het skigebied Montafon is gelegen in Vorarlberg. Het dal is groot en open, met skipistes aan alle kanten van het dal, ideaal voor ervaren skiërs en voor beginners. In de winter worden u 70 km geprepareerde pisten geboden van verschillende hoogten, 30 manieren om geautomatiseerd de hoogte te overbruggen, waaronder de 11 km lange 'Hochjoch-Totale'.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

De bovernverdieping van deze vakantiewoning wordt voor 11 personen te huur aangeboden aan toeristen. U logeert in een gezellig en ouderwets ingerichte chalet. Het vakantiehuis is in een smal straatje gelegen, een paar honderd meter van het gezellige toeristische centrum.

Het huis is goed ingericht:
U heeft een woonkamer met open keuken met vaatwasser en eethoek, een zithoek met gepolsterde stoelen en banken, en ook confortabele banken.
Er zijn 5 slaapkamers (1x1, 2x2 & 2x3 persoons) met W&K stromend water en verwarming. Er zijn 2 badkamers, met in totaal 1 toilet en 2 douches.
Alle vertrekken zijn op de bovenverdieping gevestigd. De eigenaresse woont beneden. U heeft ook beschikking over een groot balkon.
De skilift is ± 500 meter van het huis verwijderd.