home
contact
prijzen
promo
Montafon 2300 m

Chalet in Oostenrijk Montafon, Vorarlberg
Groepsaccommodatie au663, 10-21 personen

Klik hier voor meer informatie

104 km lichte, 69 km middelzware en 33 km zware afdalingen, rodelbaan, langlaufloipen, halfpipes, winterwandelingen
Het skigebied Montafon is gelegen in Vorarlberg. Het dal is groot en open, met skipistes aan alle kanten van het dal, ideaal voor ervaren skiërs en voor beginners. In de winter worden u 70 km geprepareerde pisten geboden van verschillende hoogten, 30 manieren om geautomatiseerd de hoogte te overbruggen, waaronder de 11 km lange 'Hochjoch-Totale'.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

Het uitzicht is fenomenaal uit deze chalet,. De groepsaccommodatie ligt op een alm op 1100 m hoogte. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. De indeling is eenvoudig, net als een 'echte berghut' betaamt, met:
De recreatie/eetzaal, gestaande uit twee naast elkaar gelegen kamers, is ingericht met houten banken en stoelen. U waant zich in grottmoders tijd met de 'state of the art' antieke verwarmingsmethode van dit huis: de warmte wordt door een hout-gestookte tegelkachel gegenereerd. Wat een geweldige manier om 'back to basic' te gaan in deze tijd van luxe. Natuurlijk moeten we dan ook internet ontberen.... minpuntje. Maar er is elektra en stromend water.
De keuken is eenvoudig ingericht, met een elektrisch fornuis met oven.
Er zijn 5 slaapkamers (2x2, 1x5 en 2x6 persoons) zonder wastafels met 3 echtpaarbedden en 15 één-pers. bedden. Heerlijke dikke donzen dekbedden houden u warm tijdens de winternachten. U zakt heerlijk weg in de grote kussens.
Er zijn 2 toiletten, 1 douche en een wasruimte met 2 wastafels in het huis. U hoeft zich gelukking niet buiten te wassen, zoals dat vroeger gebruikelijk was in de berghütten.
Het dorpscentrum ligt ± 3,5 km van het huis, de skilift ± 4 km.