home
contact
prijzen
promo
Pitztal 3440 m

Wintersport in Oostenrijk Pitztal, Tirol
Appartementen au650 met broodjes service

klik hier voor meer informatie

36 km lichte, 38 km middelzware en 18 km zware afdalingen, 22 Skiliften, waaronder een bergtrein, verlichte rodelbaan, langlaufloipes, halfpipes
Het Pitztal skigebied heeft 3 grote skipistes: Hochzeiger aan het begin van het dal, de Pitztaler Gletscher en het Riffleseegebied aan het einde van het dal. Bijna het hele jaar door kan er geskiet worden op de pitztaler gletscher, waar ook een hoogteloipe is.


Hochzeiger gebied

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


grote foto

Op een rustige lokatie, met een prachtig uitzicht op het dal, ligt dit mooi ingerichte grote appartement, in een klein dorpje. De inrichting is gezellig, speciaal voor families. Flexabiliteit in verhuur is hier optimaal. De begane grond wordt te huur aangeboden voor groepen tot 16 personen, waarbij er 2 appartementen zijn op de eerste verdieping, die voor grotere groepen erbij gehuurd kunnen worden. Ook kan een appartement apart worden gehuurd voor kleine groepen.

Appartement 1, 16 personen:
-woonkamer met bar met ± 24 gepolsterde zitplaatsen
-recreatie/eetzaal met gepolsterde stoelen en banken met TV
-goede keuken met zithoek, vaatwasser, wasmachine en wasdroger
-4 slaapkamers (4x4 persoons: 2 slaapkamers met echtpaarbed en stapelbed en 2 slaapkamers met echtpaarbed en slaapbank), 1 badkamer met bad en toilet en 2 toilet/douches.

Appartement 2, 8 personen:
-woonkeuken (vaatwasser) met zitplaatsen en slaapbank voor 2 personen.
-3 slaapkamers (1x4 persoons met echtpaarbed en slaapbank, 1x2 met echtpaarbed en 1x2 persoons met stapelbed), een toilet/douche en een bad/toilet.

Appartement 3, 4 personen:
-woonkeuken met zitplaatsen en slaapbank voor 2 personen.
-1 slaapkamer (1x2 persoons met echtpaarbed) en een toilet/douche.
De skibus stopt bij het huis. Het dorpswinkeltje is ± 1 km, de eerstvolgende plaats Arzl ligt ± 3 km van het huis verwijderd. Het Hochzeiger skigebied is ± 8 km afstand.

U kunt broodjes, melk en eieren aan huis laten leveren.
De gratis skibus brengt u naar het Hochzeiger Skigebied, met o.m. rodeln en skidemonstraties in de avond.

Op het terrein heeft u ook beschikkingo ver sauna, infraroodkabine, recreatiezaal met pizzaoven en grillhoek, biljard, darts, tafelvoetbal en tafeltennis.
U kunt een pizza-avond organiseren. Het huis stelt deeg en ingredienten ter beschikking en u bereidt zelf voor 10 euro per persoon (kinderen 8 euro) zoveel pizza's als u wilt.

Het uitzicht is prachtig vanuit dit huis. U kijkt richting Immst en Hochimmst. 's Avonds ziet u de verlichte rodelbaan van Skigebied Hochimmst.