home
contact
prijzen
promo
Pitztal 3440 m

Wintersport gebied Pitztal, Tirol
Hotel pension au647, 20-48 personen

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

36 km lichte, 38 km middelzware en 18 km zware afdalingen, 22 Skiliften, waaronder een bergtrein, verlichte rodelbaan, langlaufloipes, halfpipes
Het Pitztal skigebied heeft 3 grote skipistes: Hochzeiger aan het begin van het dal, de Pitztaler Gletscher en het Riffleseegebied aan het einde van het dal. Bijna het hele jaar door kan er geskiet worden op de pitztaler gletscher, waar ook een hoogteloipe is.

grote foto

U logeert in een eenvoudig hotel op een mooie lokatie 2 km van St. Leonhard verwijderd. Het pension is 9 km van de skiliften naar het Riffleseegebied en 11 km van de bergtrein naar de Pitztaler Gletscher verwijderd. Het ligt 8 km van de ijsbaan, 6 km van het zwembad, 1 km van de rodelbaan en 7 km van de discotheek verwijderd (skibushalte voor de deur).
-grote recreatie/eetzaal met gezellige zithoeken,
-zitkamer met tv en video
-tweede recreatiezaal voor ong. 30 personen
-er is een tafeltennis- en -voetbalruimte
-11 slaapkamers (3x2, 3x4 & 5x6 persoons) met 6 één-pers. bedden en 21 stapelbedden. De slaapkamers hebben w&k stromend water. 1 slaapkamer heeft douche. Er zijn in totaal 5 douches en 5 toiletten in het huis. Er kunnen 2 noodbedden bij worden geplaatst. Bij een naburig huis kunnen 10 personen onder gebracht worden.