home
contact
prijzen
promo
Pitztal 3440 m

Skigebied Pitztal, Tirol
Groepsaccommodatie au645, 15-31 personen

Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

36 km lichte, 38 km middelzware en 18 km zware afdalingen, 22 Skiliften, waaronder een bergtrein, verlichte rodelbaan, langlaufloipes, halfpipes
Het Pitztal skigebied heeft 3 grote skipistes: Hochzeiger aan het begin van het dal, de Pitztaler Gletscher en het Riffleseegebied aan het einde van het dal. Bijna het hele jaar door kan er geskiet worden op de pitztaler gletscher, waar ook een hoogteloipe is.


grote foto

De supermarkt en skiverhuur is vlakbij deze groepsaccommodatie. Het ligt in een klein dorpje in het dal, een km verwijderd van St. Leonhard. De verbindingen naar de skiliften zijn uitstekend. De langlaufloipe ligt vlakbij. Vanwege de hoge ligging in het dal is de sneeuwkwaliteit al snel goed te noemen.
De inrichting is netjes ingericht, met:
-recreatie/eetzaal met gezellige zithoeken en flatscreen TV
-compleet ingerichte keuken met vaatwasser
-9 slaapkamers met wastafels: 2 slaapkamers voor 2 personen met echtpaarbed en douche op de kamer, een slaapkamer voor 3 personen met 3 bedden en wastafel en 6 slaapkamers voor 4 personen met stapelbedden en wastafel in elke kamer. Op de gang zijn 4 extra douches en 4 toiletten.
De skibushalte is ± 150 meter van het huis verwijderd. De skilift naar de Pitztal Gletscher en naar het Hochzeigergebied is ± 12 km.

Als uw groep groter is dan 31 personen dan kunt u het ernaast gelegen huis slaapplaatsen voor 15 personen erbij huren, met meerdere kleinere slaapkamers, een keuken en recreatiezaal.

De groepsaccommodatie ligt in het hoger gedeelte van het dal. Doordat het Pitztal langgerekt is en constant stijgt in hoogte, naarmate je verder het dal in rijdt, ligt hier, al in het dal bij het huis, vaak goede sneeuw. Er is een leuke helling aan de andere kant van de beek, waar kinderen zonder gevaar kunnen sleeen. De langlaufloipe loopt kilometers lang langs de beek, met prachtige landschappen.


langlaufloipe in het Pitztal