home
contact
prijzen
promo
Wilder Kaiser Brixental 1950 m

Wilder Kaiser / Wildschönau, Tirol
Groepsaccommodatie Au625, 20-62 personen

klik hier voor meer informatie

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

Het Wilder Kaiser Brixental skigebied is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk met in totaal 279 km aan pistes, meer dan 90 gondels en liften en meer dan 70 restaurants. Met strategisch geplaatste sneeuwkanonnen kan zelf een kwakkelwintertje veel sneeuwplezier geven.
Alle skipistes zijn met elkaar verbonden, zodat je bv bij Itter kunt beginnen en in Going kunt eindigen, zonder een bus te hoeven pakken.


Een hele belevenis is het skien in de avonden, met verlichte pistes en aan het einde de apres-ski in de cafes en restaurants.

Het 'Intersport Kaiserpark' bij de Tanzbodenalm op de Ellmauer Hartkaiser bied de freestyel-cracks, op de ski of 'on board' veel opwinding

Ook is het kleinere gezellige skigebied Wildschonau een mogelijkheid dat vlakbij de accommodatie ligt.

grote foto

Een paar km buiten Wörgl ligt dit mooie hotel, dat ingericht is als groepsaccommodatie met volledige verzorging met 'comfort-slaapkamers' en met meerpersoons slaapkamers.
De service is uitstekend. Het huis heeft een grote eetzaal voor ong. 60 personen, een gezellige lounche met ong. 25 plaatsen en een speelkamer met tafeltennis en tafelvoetbal. Er is ook internet.
Er zijn 26 slaapkamers: 3x1, 9x2, 1x3 comfort-kamers en 6x2, 2x3 en 4x4 persoons (gewone kamers). Er is ook een appartement voor 4 personen. 14 slaapkamers hebben toilet/douche op de kamer. De andere slaapkamers hebben de douches en toiletten op de gang.

Vanuit de accommodatie is het ongeveer 9 km naar de het skigebied de Wilder Kaiser Brixentaal(Söll) en 4 km naar de skiliften van de Wildschönau.