home
contact
prijzen
promo
Wilder Kaiser Brixental 1950 m

Wilder Kaiser Brixental, Tirol
Groepsaccommodatie Au623, 10-35 personen

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

Het Wilder Kaiser Brixental skigebied is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk met in totaal 279 km aan pistes, meer dan 90 gondels en liften en meer dan 70 restaurants. Met strategisch geplaatste sneeuwkanonnen kan zelf een kwakkelwintertje veel sneeuwplezier geven.
Alle skipistes zijn met elkaar verbonden, zodat je bv bij Itter kunt beginnen en in Going kunt eindigen, zonder een bus te hoeven pakken.


Een hele belevenis is het skien in de avonden, met verlichte pistes en aan het einde de apres-ski in de cafes en restaurants.

Het 'Intersport Kaiserpark' bij de Tanzbodenalm op de Ellmauer Hartkaiser bied de freestyel-cracks, op de ski of 'on board' veel opwinding

Huis au623 ligt 600 meter van de dichstbijzijnde skilift verwijderd (asfaltweggetje). In overleg helpt de huiseigenaar u met vervoer erheen. U kunt naar het huis skien vanaf de skipiste.


sleeplift 600 m van de accommodatie

grote foto

In deze groepsaccommodatie is het op een schitterende hoogte van 1300 meter genieten van het uitzicht. Het huis ligt 600 m van de skilift verwijderd. Het is echt oostenrijks ingericht met:
-gezellige woonkamer met grote flatscreen tv
-compleet ingerichte keuken met 2 elektrische fornuizen (8 branders), vaatwasser en magnetron
-tafeltennisruimte
-tafelvoetbalruimte
-skiraum
-8 slaapkamers: indeling:
1 een-persoons slaapkamer
1 twee-persoons slaapkamer met echtpaarbed en toilet/douche
4 vier-persoons slaapkamers, 2 met stapelbed en echtpaarbed, 1 met 2 stapelbedden en 1 met 2 bedden en 1 echtpaarbed (3 slaapkamers met toilet/douche)
2 vijf-persoons slaapkamers met stapelbed, bed en echtpaarbed en toilet/douche
Voor 2 slaapkamers is een douche op de gang. Er zijn 5 extra toiletten.
Voor grote groepen is er een extra appartementje in het pand voor 4 personen (slaapkamer met stapelbed en echtpaarbed en toilet/douche)

Vanuit het huis kunt u langs de verharde weg naar de skilift rijden. De huiseigenaar rijdt vaak de skies naar de skilift. Deze lift is 600 meter van het huis verwijderd. De sleeplift is onderdeel van de Wilder Kaiser. U kunt naar het huis skien vanuit de piste. Het dorp Soell is 5 km van het huis verwijderd.