home
contact
prijzen
promo
Stubaital 3100 m

Stubaital, Tirol
Groepsaccommodatie Au616, 60-123 personen

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


Het Stubaital is een groot langgerekt dal met grote skigebieden in Mieders, Fulpmes, Neustift en, aan het einde van het dal, de gondels naar de Stubaier Gletscher. Over sneeuwzekerheid hoeft u zich geen zorgen te maken, op de gletscher is altijd genoeg skiplezier te beleven.


Stubaier Gletscher

140 km aan afdalingen van alle niveaus zijn in het dal vertegenwoordigd. Leuke rodelbanen, kleinere liften in het dal en gezellige plaatsjes zorgen voor de gewenste afwisseling en apresski. Ook wandelaars, ruiters en fietsers komen aan hun trekken in dit zeer afwisselende dal.

Er is altijd sneeuw op de gletscher, dus over sneeuwzekerheid hoeft u zich niet druk te maken. Op de lager gelegen gebieden zetten de sneeuwkanonnen zich 's nachts in om een vers tapijtje aan te leggen.

grote foto

Aan de rand van het dorp, met een prachtig uitzicht op het Stubaital, ligt deze grote groepsaccommodatie, 300 meter verwijderd van de skiliften van Mieders.
Het huis heeft 5 gemeenschapsruimten:
-grote eetzaal, met schuifdeuren in tweeen te delen
-2 gezellige zitkamers voor ± 25 personen
-Jagerstuberl voor 30 personen
-Bar met plaats voor 30 personen

Het hotel heeft een sauna

-Sauna (van 16-20 uur)
-internet en w-lan
-35 slaapkamers voor 2-4 personen met toilet/douche op elke kamer. Zes slaapkamers hebben eigen bad. De slaapkamers hebben een twee-persoons bed en 1 of 2 slaapbanken of extra bedden. Er zijn 4 grote slaapkamers voor 5 personen.

Het skigebied van Mieders ligt 300 meter van het huis af, Fulpmes 5 km, Neustift 10 km en de Stubaier Gletscher Mutterberg 27 km. De skibushalte is bij het huis.