home
contact
prijzen
promo
Stubaital 3100 m

Stubaital, Tirol
Appartementen Au614, 8-14 personen

Meer groepsaccommodatie Websites:
www.hinloopen.online
Chalet-Oostenrijk.net
Groepsaccommodatieoostenrijk.com
Groepsaccommodatieduitsland.com
Groepsaccommodatiebelgie.be


Het Stubaital is een groot langgerekt dal met grote skigebieden in Mieders, Fulpmes, Neustift en, aan het einde van het dal, de gondels naar de Stubaier Gletscher. Over sneeuwzekerheid hoeft u zich geen zorgen te maken, op de gletscher is altijd genoeg skiplezier te beleven.


Stubaier Gletscher

140 km aan afdalingen van alle niveaus zijn in het dal vertegenwoordigd. Leuke rodelbanen, kleinere liften in het dal en gezellige plaatsjes zorgen voor de gewenste afwisseling en apresski. Ook wandelaars, ruiters en fietsers komen aan hun trekken in dit zeer afwisselende dal.

Er is altijd sneeuw op de gletscher, dus over sneeuwzekerheid hoeft u zich niet druk te maken. Op de lager gelegen gebieden zetten de sneeuwkanonnen zich 's nachts in om een vers tapijtje aan te leggen.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

Een mooi appartmenten gebouw met grotere en kleinere appartementen ligt 3 km verwijderd Fulpmes, 150 meter van de skibushalte en een comfortabele ontbijt-service (tegen meerprijs). Het huis is recent gerenoveerd. Twee appartementen:

Appartement 1, 8 personen:
-grote woonkamer met open keuken met vaatwasser, eethoek, hoekbank voor 8 personen en tv.
-doorgang naar een erker met 2-persoons slaapbank
-3 slaapkamers (slaapkamer met 2-pesoons bed en 2-persoons slaapbank en 2 twee persoons slaapkamers) met toilet/douche op de kamer en balkon.

Appartement 2, 6 personen:
-woonkamer met open keukentje met vaatwasser, zithoek voor 6 personen en slaapbank voor 2 personen
-2 slaapkamers (slaapkamer voor 2 personen met badkamer en slaapkamers voor 2 personen met toilet/douche. Tevens is er een apart toilet.