home
contact
prijzen
promo
Götzens 1900 m & Innsbruck 3300 m

Skigebied Innsbruck Tirol skihotel Au605 bij Götzens Tirol

Meer groepsaccommodatie Websites:
www.hinloopen.online
Chalet-Oostenrijk.net
Groepsaccommodatieoostenrijk.com
Groepsaccommodatieduitsland.com
Groepsaccommodatiebelgie.be S

kigrossraum Innsbruck3300 m
Skihotel au605 met zwembad ligt in het skigebied van Innsbruck Tirol, bij skigebied Götzens. Het skigrossraum Innsbruck heeft een groot aantal skipistes, o.a. Tulfes. Beroemde namen als Stubaier Gletscher en Kuhtai vormen allemaal onderdeel van dit enorme grote skigebied. Er is ook een skigletscher, dus gegarandeerd sneeuw als u komt skiën.

Skigebied Götzens en Axamer Lizum

Skigebied Götzens (1887 m) en Axamer Lizum (2340 m) liggen tegen elkaar aan. Er zijn bij elkaar 14 ligten met in totaal 54 km aan pistes. U bevindt zich midden in het 'Skigroßraum Innsbruck. In de buurt van deze skipistes zijn de pistes van de Stubaier Gletscher, Schlick en Igls.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

Grote foto

Skihotel Oostenrijk Au605 ligt in het gezellige centrum van Götzens Oostenrijk Tirol. Het hotel is uitstekend te bereiken met de auto en de bus. Vanuit de Hostel Oostenrijk bent u snel op de piste van de Mottereralm. De skibushale is vlakbij het pension.

Het skihotel is van alle gemakken voorzien. U heeft beschikking over een groot aantal slaapkamers voor 1 tot 5 personen. Zowel grote als kleine groepen zijn welkom, ook als u met meer dan 100 personen komt. Meestal heeft u met uw groep een eigen recreatiezaal ter beschikking.

Er zijn 2 grote recreatiezalen en een groot restaurant met bar - ideaal voor de apres ski want alle toeristen komen hier feestvieren. Verder heeft het hotel een gezellige woonkamer met open haard, drie extra recreatiezalen.

Aan de 'wellness' is ook gedacht. Er is overdekt zwembad, sauna, dampbad, solarium, massagesalon en fitness.

Alle slaapkamers hebben toilet/douche en TV. Er zijn ook slaapkamers met balkon.

De skipiste van de Mutterer Alm ligt 2 km van het hotel verwijderd. De skipiste van Axamer Lizum 10 km van het hotel. vanaf de Axemer Lizum skipiste kunnen gevorderde skiërs naar het skigebied van de Mutterer Alm skiën.