home
contact
prijzen
promo
Wipptal 2100 m & Innsbruck 3300 m

Skigebied Innsbruck Tirol
Groepsaccommodatie Au603, 20-46 personen

Meer groepsaccommodatie Websites:
www.hinloopen.online
Chalet-Oostenrijk.net
Groepsaccommodatieoostenrijk.com
Groepsaccommodatieduitsland.com
Groepsaccommodatiebelgie.be

Skigrossraum Innsbruck3300 m
Het skigrossraum Innsbruck heeft een groot aantal skipistes, o.a. Tulfes. Beroemde namen als Stubaier Gletscher en Kuhtai vormen allemaal onderdeel van dit enorme grote skigebied.

Steinach (Wipptal), Skigebied Innsbruck

Het aanbod aan skipistes in Steinach (2100 m) biedt voor elk wat wils. De pistes zijn geopend van decembere tot april.

Er is een gondelbaan en er zijn stoeltjes- en sleepliften die toegang geven tot blauwe, rode en zwarte pistes, in totaal 29 km sneeuwplezier. Op 1600 meter ligt een prachtige langlaufloipe, die dwars door het bos naar een berghut leidt. De verlichte rodelbaan is een heel avontuur. Drie keer in de week is het mogelijk om ook in de avonduren te skiën. Het gebied is zowel voor beginnende als voor gevorderde skiër.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

Grote foto

Groepsaccommodatie Matrei ligt aan de rand van Matrei, een gezellige plaats met discotheken en uitgaansmogelijkheden. Het centrum van de plaats en de skibushalte is ± 800 meter van het huis verwijderd, met verbindingen naar het Wipptal (6 km) en Stubaital (20 km).

Uw groep heeft beschikking over een grote eetzaal met 120 zitplaatsen, met restaurant en bar, en 2 recreatiezalen voor exclusief gebruik van uw groep, waar 60 en 20 personen kunnen verblijven. Er is een tafeltennisruimte, biljard en dart in de grote zaal. Het pension heeft 46 bedden verdeeld over 14 slaapkamers (6 met toilet/douche, 6 met douche en 2 met wastafels op de kamer). Daarenboven zijn er nog vier toiletten en een zevende toilet/douche op de gang. Tegen betaling wordt u naar de skibushalte gebracht. De skipistes van Steinach (Wipptal), Fulpmes (Schlick) en de Stubaier Gletscher (Mutterberg) liggen resp. 6, 14 en 20 km van de groepsaccommodatie verwijderd.