home
contact
prijzen
promo
Tulfes 2300 m & Innsbruck 3300 m

Skigebied Innsbruck Tulfes, Tirol
Groepsaccommodatie Au602, 30-80 personen

Meer groepsaccommodatie Websites:
www.hinloopen.online
Chalet-Oostenrijk.net
Groepsaccommodatieoostenrijk.com
Groepsaccommodatieduitsland.com
Groepsaccommodatiebelgie.be

Skigrossraum Innsbruck3300 m
Het skigrossraum Innsbruck heeft een groot aantal skipistes, o.a. Tulfes. Beroemde namen als Stubaier Gletscher en Kuhtai vormen allemaal onderdeel van dit enorme grote skigebied.

Tulfes, onderdeel van Skigebied Innsbruck

Het skigebied Tulfes (2304 m) is uniek in zijn soort, zeker niet in de laatste plaats vanwege de bijzondere ligging: 12 km van de beroemde plaats Innsbruck. De langste afdaling ligt in dit gebied: 11 km lang. Er zijn 17 km geprepareerde pistes, 6 liften en 25 km langlaufloipen. Ook het nabij gelegen Gungezer is een mooi skitour gebied. Er is een rodelbaan en disco in Tulfes, ijsbaan in Rinn (2 km), zwembaden en tennishallen in Innsbruck (12 km).

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.

grote foto

De skilift naar de skipistes van Tulfes ligt 100 meter van deze ruime groepsaccommodatie verwijderd. Het huis heeft grote recreatiezalen en eetzalen ter beschikking, geschikt voor 80 personen.

Er zijn 17 slaapkamers ingericht voor 60 personen met toilet/douche op iedere kamer. Het 'Nebenhaus', 2 minuten lopen van de accommodatie heeft plaats voor 20 personen met 10 slaapkamers, ook weer allemaal met toilet/douche op de kamer. Het huis ligt 10 km van Innsbruck verwijderd.

Het grote skigebied Igls, Skigrossraum Innsbruck, ligt 15 minuten rijden van de groepsaccommodatie. Het grootste skigebied van Innsbruck, Fulpmess, ligt 25 minuten rijden van de accommodatie.

Link skipistes: klik hier