home
contact
prijzen
promo
Zell am See

Grossraum Zell am See 3000 m
Groepsaccommodatie Au561, 15 personen

Meer groepsaccommodatie Websites:
www.hinloopen.online
Chalet-Oostenrijk.net
Groepsaccommodatieoostenrijk.com
Groepsaccommodatieduitsland.com
Groepsaccommodatiebelgie.be

56 km lichte, 49 km middelzware en 25 km zware skipistes, 11 kabelbanen, 13 stoeltjesliften en 31 sleepliften.
Met 200 km Langlaufloipen, 2 hoogteloipen, winterwandelpaden tot 2000 m, paardeslederijden, manege, verlichte natuurrodelbaan, grote ijsbanen in Zell am See, tennis en squash, overdekt zwembad, sauna, massage, Alpenrondvluchten en niet te vergeten de honderden km aan skipistes van makkelijk tot moeilijk vormt Großraum Zell am See een van de grootste trekpleisters van Oostenrijk.

 

Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Stuur ons een email naar

barteljorisstraat@gmail.com.

Wij antwoorden u snel.

U kunt ook even bellen:
06-12401357.
In de middag zijn wij het beste bereikbaar.


grote foto

De groepsaccommodatie ligt ongeveer 700 meter boven een klein dorpje, 4 km van Gries im Pinzgau. De skibushalte ligt 1 km van het huis (Zell am See 16 km).
Het huis is mooi ingericht. Er is een woonkamer met open keuken met elektrisch fornuis en vaatwasser en eetgedeelte voor 15 personen. Er zijn 2 slaapkamers die tevens als woonkamer kunnen worden gebruikt met klein keukentje, 2-persoons bed, slaapbank en toilet douche in beide slaap/woonkamers. Verder zijn er nog 4 slaapkamers, indeling: 1x4 personen met toilet/douche en 3x 2 personen, 1 met toilet/douche, de andere 2 met wastafel. Er is ook nog een aparte badkamer voor de 2 slaapkamers.